Fresh Cat Litter

%100 Doğal
Fresh Cat kedi kumu içeriğinde tamamen doğal hammadeler kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır.
%100 Kokusuz

Fresh Cat Yellow seri ürünlerimizde herhangi bir yapay koku bulunmamaktadır. Kokuya hassas kediler icin ideal bir urundur.

Emicilik Özelliği
Fresh Cat kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır. Bu özelliği ile size ve kedinize zarar verebilecek her türlü bakterinin üremesinin önüne geçilmiş olur.
Minimum Tozlanma
Fresh Cat kedi kumu üretilirken tüketicinin kullandığı ortamda tozlanma meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilerek toz miktarı minimum düzeye indirgenmiştir.
Koku Önleyici Etkisi
Fresh Cat kedi kumu çevreye kötü kokuların yayılmasını önler.
Ürün bentonit kedi kumudur. Diğer markaların aksine Trakya bölgesinin özel, ekstra topaklanan bentonit madeninden üretilen formülüdür. Ürünlerimiz Isıl islemden geçirilerek patili dostlarımız için en yüksek hijyen seviyesinde satışa sunulmaktadır.
Ekolojik ve doğayı koruyan yapısı ile Fresh Cat Ürününü tercih edebilirsiniz. Uzun Süreli kullanım için önerilerimiz Fresh Cat Yellow serisi kedi kumunu tüm kabin 7cm yüksekliğinde kum olacak şekilde köyünüz. Her gün topaklaşan kumları ve dışkıyı delikli bir kürek yardımı ile toplayın ve bir çöp torbasına koyun ağzını sıkıca kapatarak çöp kovasına atınız. Fresh Cat Kedi kumunu hiçbir zaman tuvalete atmayınız. Sürekli 7cm olacak şekilde eksilen kum miktarını ekleyerek kedinizin kabıni dolu ve temiz tutunuz.

Ürün özellikleri

Sodyum Bentonit mineral yapisi sayesinde doğal tonları ile öne çıkar.

Toz seviyesi : 0,2 %

Rutubet kabul oranı : 8% 

Ambalaj
Sunum sekilleri 5lt ve 10lt  olarak hazırlanmıştır.